Studentams


Gerb. apklausos dalyvi,

 

Šiuo klausimynu siekiama atskleisti kritinio mąstymo gebėjimų svarbą aukštajame moksle ir jų poreikį darbo rinkoje studentų požiūriu. Prašome įvertinti skirtingus gebėjimus ir savybes, atsakyti į kelis klausimus apie Jus.

 

Apklausa yra anonimiška. Jūsų atsakymai bus koduojami ir naudojami analizei apibendrinta forma. Konfidencialumą garantuojame. Kiekviename klausime pažymėkite Jums labiausiai tinkantį atsakymą arba atsakymus, o kur reikia, įrašykite.

 

Projektas finansuotas iš Europos socialinio fondo lėšų (projekto Nr. 09.3.3-LMT-K-712-01-0068) pagal dotacijos sutartį su Lietuvos mokslo taryba (LMTLT).

 



Šioje apklausoje yra 35 klausimai.
  Apie privatumą
Ši apklausa yra anoniminė.
Apklausos įrašai neturės informacijos, pagal kurią Jus būtų galima identifikuoti, nebent pačioje apklausoje bus specialus klausimas. Jei Jūs atidarydamas apklausą panaudojote identifikuojančią žymą, galite būti užtikrintas, kad ši žyma nebus saugoma kartu su Jūsų atsakymais. Ji laikoma atskiroje duomenų bazėje ir bus naudojama tik nustatant ar Jūs baigėte (ar nebaigėte) atlikti apklausą. Identifikavimo žymos susiejimas su apklausos atsakymais yra neįmanomas.