ŽVEJŲ MĖGĖJŲ APKLAUSA APIE MĖGĖJŲ ŽVEJYBOS INTENSYVUMĄ


Lietuvos Respublikos Aplinkos ministerija ir UAB „Eurointegracijos projektai“ atlieka gyventojų apklausą, kurios tikslas išsiaiškinti žvejų mėgėjų žvejybos intensyvumą ir visuomenės nuomonę dėl verslinės ir mėgėjų žvejybos plėtros ar draudimo Lietuvos vidaus vandenyse.

Dalyvaudami šioje apklausoje Jūs prisidedate prie gamtos išteklių saugojimo ir dalyvaujate svarbių sprendimų priėmimo procese. Anketos pildymas užtruks iki 10 min. Apklausa yra anoniminė ir Jūsų pateikta informacija bus analizuojama apibendrinta kartu su kitų respondentų atsakymais.

Jei turite klausimų ir pastebėjimų, Jūs visada galite kreiptis į UAB „Eurointegracijos projektai“ adresu Ukmergės g. 222, LT-07157 Vilnius arba el. paštu eip@eip.lt.


Šioje apklausoje yra 23 klausimai.
  Apie privatumą
Ši apklausa yra anoniminė.
Apklausos įrašai neturės informacijos, pagal kurią Jus būtų galima identifikuoti, nebent pačioje apklausoje bus specialus klausimas. Jei Jūs atidarydamas apklausą panaudojote identifikuojančią žymą, galite būti užtikrintas, kad ši žyma nebus saugoma kartu su Jūsų atsakymais. Ji laikoma atskiroje duomenų bazėje ir bus naudojama tik nustatant ar Jūs baigėte (ar nebaigėte) atlikti apklausą. Identifikavimo žymos susiejimas su apklausos atsakymais yra neįmanomas.